U petak je u hotelu Central održan 5. Salon inovacija. Cilj manifestacije je predstavljanje inovatora iz Bjelovarsko – bilogorske županije i grada Bjelovara uz ravnopravno sudjelovanje renomiranih i nagrađivanih inovatora iz cijele Hrvatske kako bi se potaknule tvrtke, udruge i organizacije na inovativno stvaralaštvo.

-Bjelovarsko – bilogorska županija na čelu sa županom Damirom Bajsom svake godine je bila pokroviteljica Salona inovacije pa tako i ove godine. Bez pokroviteljstva Županije teško bi se manifestacija održala na ovako visokoj razini. Stoga se Županijska komora javnom zahvalom upravo na Salonu inovacija odlučila barem malo odužiti županu – naglasila je direktorica Županijske komore Martina Posavac Ćurić. Također je navela da Županijska komora ima izvanrednu suradnju sa Županijom koja ide na korist gospodarstvenicima.

-Nama u Županijskom komori, a i Županiji u cilju je da naše gospodarstvo bude na što većem nivou. Budući da je suradnja na vrlo visokoj razini, ne sumnjam da će rezultati ubrzo biti još bolji – istaknula je Posavac Ćurić.