I ove godine, baš kao i svih godina do sada, na štandu Bjelovarsko – bilogorske županije, svoje su proizvode prezentirali članovi obiteljskih gospodarstava s područja županije. Okuse meda, vina, kolača, pekmeza i ostalih delicija koje su pripremile vrijedne ruke naših sumještana tako su i ove godine mogli kušati svi posjetitelji sajma.
Bjelovarsko – bilogorska županija svoj prostor besplatno ustupa OPG-ima i na taj način pomaže im za njihove proizvode sazna još veći broj ljudi.

Adela Jareš iz Daruvara poznata ja županijska proizvođačica mliječnih proizvoda. Iz njene mini sirane uvijek izlaze fini ii ukusni mliječni proizvodi, a za izlaganje na Jesenskom sajmu kaže da ga nikada ne propušta. Naime, tamo uvijek proda sve što donese. Zahvaljuje Bjelovarsko – bilogorskoj županiji na ustupljenom mjestu za izlaganje, ali i na potpori koju im je Županija iskazala pri samom pokretanju proizvodnje.

S njom se slažu i članovi OPG-a Denisa Bertića koju su na sajamskom prostoru u Gudovcu izlagali jučer (nedjelja). Svoje medene proizvode počeli su tek prošle godine prodavati iako se pčelarstvom bave već cijelo desetljeće. Da im Bjelovarsko – bilogorska županija, kažu, nije ustupila prostor, na Sajmu ni bi niti prodavali. Stoga, na tom su im itekako zahvalni jer baš kao i svim početnicima, i njima promocija i marketing itekako mnogo znače.