Jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj u Bjelovaru uskoro ponovno otvara svoja vrata! Na više od 2.500 kvadrata moći ćete pronaći sve: od prehrambenih proizvoda, kućanskih aparata do tekstila i igračaka. Osim velikog asortimana, Kaufland vam na svom preuređenom vanjskom prostoru u Bjelovaru nudi i dovoljno parkirališnih mjesta – čak više od 170, od kojih je dio natkriven.

Poslovnica u Bjelovaru obnovljena je u potpunosti: od nove pekarnice u kojoj samoposlugom sada brže možete doći do željenog peciva, do novih uslužnih pulteva, nove tehnologije skladištenja i obnovljenog odjela voća i povrća.

-Potrudili smo se stvoriti ugodniji prostor, ne samo za naše kupce, nego i za djelatnike. Robne skupine su sada bolje istaknute i označene kako bi kupci lakše pronašli željeni proizvod. Nadamo se ćete sada uz vedrije boje zaista uživati u kupovini -rekla nam je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Poduzeće Kaufland koje svoje korijene vuče još iz davne 1930. godine u Njemačkoj, posluje u sveukupno sedam država: u Hrvatskoj, Njemačkoj, Poljskoj, Češkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Slovačkoj te je kao dio grupacije Schwarz diljem Europe jedan od lidera u sektoru trgovine. U Hrvatskoj Kaufland ima ukupno 39 poslovnica i zapošljava više od 3.500 ljudi.