Hrvatska poštanska banka posluje u Bjelovaru od 2011. godine i od samih početaka prepoznata je po inovativnostima, brzini i kvaliteti usluga. Nakon šest godina poslovnica je preseljena u novi, veći i ugodniji prostor koji se nalazi u samom središtu grada to jest na Trgu Eugena Kvaternika 1. Novi prostor uredili su hrvatski arhitekti i dizajneri čijim su idejama i inovativnostima na otvaranju nove poslovnice svi nazočni bili oduševljeni. Također, na novoj lokaciji otvoren je i Regionalni centar za gospodarstvo Hrvatske poštanske banke koji će biti na raspolaganju svim poslovnim klijentima.

 Svečano otvaranje

Na svečanom otvaranju nove poslovnice prisustvovao je i predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić, a koliko otvaranje nove poslovnice i Regionalnog centra znači građanima Bjelovara naznačili su svojim dolaskom gradonačelnik Dario Hrebak i župan Bjelovarsko – bilogorski Damir Bajs.

-Iznimno mi je drago što sam došao na otvaranje nove poslovnice u Bjelovar i što smo uspjeli u našem naumu da u ovom gradu imamo novu, veću i kvalitetniju poslovnicu na zadovoljstvo svih naših klijenata. Došlo je vrijeme da Bjelovarčani imaju svoje dvije banke, austrijsku Erste i hrvatsku – Hrvatsku poštansku banku. Bjelovarčani su odavno prepoznali naš rad i našu kvalitetu, ali vjerujem da će nam u budućnosti još više klijenata iz ovoga kraja pružiti svoje povjerenje jer naši rezultati govore za nas – izjavio je predsjednik Uprave HPB-a Tomislav Vuić.

Otvaranje Regionalnog centra

Na svečanom otvaranju svim nazočnima obratila se i direktorica Regionalnog centra za gospodarstvo Hrvatske poštanske banke Andrea Dokmanović koja je navela da je jedan od prioriteta uvođenje digitalnih usluga te jednostavnijih i bržih proizvoda za boljitak svih klijenata.

-Posebno mi je drago što se otvaranjem Regionalnog centra predstavljamo našim gospodarstvenicima i svakom od naših klijenata pružit ćemo cjelovitu uslugu te želimo pratiti poslovanje gospodarstvenika od same ideje projekta do realizacije – naglasila je Dokmanović. Inače, Hrvatska poštanska banka na svim svojim svečanostima dariva one kojima je potrebno. Tako je II. Osnovna škola Bjelovar donirana s deset računala, a Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju ‘Bjelovarski leptirići’ pet računala. Gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak istaknuo je da je klijent HPB-a i da su ovdje svim bankama vrata otvorena, a posebno hrvatskoj banci te je pohvalio novouređeni prostor u samom centru grada.

Župan Bjelovarsko – bilogorski Damir Bajs pozdravio je prisutne riječima

-Sve je više onih koji imaju povjerenje u HPB i to s razlogom, a posebno nam je drago da će ovdje raditi s našim poduzetnicima. Županija već surađuje s Hrvatskom poštanskom bankom i preporučamo se za jačanje suradnje – zaključio je župan Damir Bajs.