Poznati bjelovarski Fast food Odie jedini na bjelovarskom Adventu u kućici odmah uz gradski Paviljon u ponudi ima legendarni majburger koji se nakon više od dvadesetak godina vratio u ponudu.

-U suradnji s Gradom odlučili smo za Advent u Bjelovaru ponuditi našim građanima nadaleko poznati majburger s originalnom recepturom, ali i jedan novitet, a to je bjelovarski pomfrit pripremljen od našeg domaćeg krumpira. Što se tiče majburgera, njega radimo po recepturi renomiranog šefa kuhinje Branka Ognjenovića koji je i izmislio recepturu, a ujedno smo i kod kojeg prošli obuku tako da će majburger biti identičan kao i nekada – rekao nam je Tomislav Pavec, vlasnik fast fooda Odie. Dodaje da su licencu za prodaju majburgera dobili od Grada Bjelovara te da će kućica za vrijeme Adventa u Bjelovaru biti otvorena svaki dan.

-Majburger obožavaju svi Bjelovarčani i posebno nam je drago da će naši sugrađani imati priliku uživati u njegovom okusu. Uz klizalište ovaj Advent u Bjelovaru ima iznimno bogat program te vjerujemo da će naš park u ovo zimsko vrijeme biti ispunjen svako veče. Također, osim majburgera i bjelovarskog pomfrita kod nas u kućici posjetitelji će moći pronaći i domaće kobasice, cheesburgere, hamburgere te razna hladna i topla pića uz iznimno pristupačne cijene – rekao nam je Pavec.