Oriolik 2
Mladost 1
Mladost je na gostovanju kod Oriolika upisala svoj drugi ovosezonski poraz. Izgubili su rezultatom 2:1, ali Redsi nisu bili u inferiornom položaju i nisu zaslužili poraz. Jadan od bitnih elemenata zbog kojeg se Mladost iz Oriovca vratila praznih ruku je i sudački kriterij. Naime, suci su dopustili oštru igru koja je odgovarala domaćoj momčadi, dok Redsi nisu imali odgovor na takav povišeni ritam. Prva četiri starta Oriolika kao da su usmjerili utakmicu u putanju koja njima odgovara.
– Nije da se vadimo na suđenje, ali Oriolik je odigrao izuzetno oštru utakmicu koju su im suci tolerirali. Mi se u početku nismo snašli, ali ipak smo u prvom dijelu utakmice pripremili više dobrih prilika od domaćina, ali te prilike nismo znali okruniti pogocima. I u drugom dijelu utakmice imali smo više od igre, ali Oriolik je znao sačuvati stečenu prednost – kazao je trener Nikola Papac.
Oriolik je poveo nakon preoštro dosuđenog penala. Lopta je u ruku pogodila Sabljića, a to je sucu Turđi iz Vinkovaca bilo dovoljno kako bi pokazao na bijelu točku odakle je Divković bio nepogrešiv. Divković je bio strijelac i drugog pogotka za Oriolik. Njegov udarac s 18 metara bio je neobranjiv za Srbljanovića, a konačni rezultat postavio je Nikola Stanković u trećoj minuti sudačke nadoknade.
– U subotu dočekujemo Koprivnicu koja je loše startala, ali i koja je puno bolja momčad nego što to govore njeni rezultati. U momčad se vrača Mile Sučić, vrača se i Kukec, a to znači kako ćemo biti puno opasniji. Koprivnica gaji lijep nogomet zato se nadam dobroj utakmici i našoj pobjedi – najavio je trener Papac.