1. Ivana Dragišić, Ženski rukometni klub Bjelovar

Stožerna rukometašica Ženskog rukometnog kluba Bjelovar sjajno je odigrala prošlu sezonu u Prvoj HRL, ali i u europskom Challenge cupu. Nadahnute igre u kojima se ni jednog trenutka nije štedjela nisu prošle nezapamćeno. Naime, osim što je s ŽRK Bjelovarom osvojila povijesno četvrto mjesto u Prvoj HRL za žene i što je zajedno sa svojim kolegicama ostvarila plasman na europsko natjecanje, Ivana Dragišić izborila se i za mjesto na širem popisu državnih reprezentativki.

2. Ana Marija Štimac Mostovac, Ženski odbojkaški klub Bjelovar

Najbolja igračica i trenerica Ženskog odbojkaškog kluba Bjelovar sjajni je izdanak bjelovarske škole odbojke. Osim što je trenerica, Ana Marija Štimac Mostovac igra na mjestu primača/smečera i jedna je od najzaslužnijih što je ŽOK Bjelovar prošlu sezonu završio na visokom drugom mjestu u Drugoj ligi Centar. Uz drugo mjesto u ligaškom natjecanju najzaslužnija je što su odbojkašice Bjelovara osvojile niz pehara na raznim domaćim i međunarodnim turnirima.

3. Andrea Pacadi, Taekwondo klub Fox

Godinama bjelovarski Taekwondo klub Fox bilježi sjajne rezultate na državnim natjecanjima i na velikim svjetski i europskim turnirima. Za to je, između ostalih, zaslužna i njihova seniorka Andrea Pacadi koja je već postala zaštitni znak Foxa. Andrea je prošle godine osvojila prvo mjesto na velikom M2 turniru u Vrbovcu, na Prvenstvu Hrvatske održanom u Rugvici okitila se s brončanom medaljom, dok je godinu okončala osvajanjem prvog mjesta na spektakularnom turniru Jastreb Open.