1. Ženski odbojkaški klub Bjelovar

Već duži niz godina Ženski odbojkaški klub Bjelovar stabilni je i respektabilni član Druge lige Centar, a od ove sezone i Druge lige Sjever. Bjelovarčanke prvenstva obavezno završava u samom vrhu ljestvice. Tako su prošlu sezonu ligaški dio zaključile je na drugom mjestu, a u Kup natjecanju ostvarile su plasman među 16 najboljih u Hrvatskoj. Od značajnijih rezultata treba istaknuti pobjede u kupu nad prvoligašem Olimpikom, te nad Karlovcem i nad Siskom (oba prva B liga). Osim toga na turniru u Bjelovaru i u Belišću osvojile su prva mjesta, dok su na turniru u Prijedoru bile druge.

2. Sportska udruga Nereide

Ženska veslačka udruga Nereide svoj prvi nastup na Maratonu lađa na Neretvi imala je 2017. godine kada je bila sjajna druga. Prošle godine bjelovarske Nereide su otišle korak dalje i popularni Maraton lađa na Neretvi proslavile su okićene zlatnim medaljama. Ono što su Argonauti u muškoj to su Nereide u ženskoj konkurenciji. Jedina su ženska kontinentalna ekipa kojoj su na Neretvi domaći veslači u Pločama gledali u krmu, a s obzirom da i dalje vrijedno treniraju s Argonautima i Šumarina za očekivati je da i ove godine izbore plasman na postolje.

3. Ženski rukometni klub Bjelovar

Rukometašicama Bjelovara prošla godina uistinu je bila povijesna. Naime, ŽRK Bjelovar je od kluba koji se grčevito borio za ostanak u Prvoj ligi i koji se svakoj prvenstvenoj pobjedi veselio kao da mu je zadnja, odjednom se preobrazio u jedan od najboljih ženskih rukometnih klubova u Hrvatskoj. Osim što je postao stabilni prvoligaš kojeg i Podravka Vegeta i Lokomotiva gledaju s poštovanjem, ŽRK Bjelovar prošle je godine osvojio visoko četvrto mjesto, a upriličio je svojim navijačima dvije nezaboravne europske utakmice sa Šveđankama u Challenge cupu. Trenutno se Bjelovarčanke nalaze na trećem mjestu Prve HRL s dobrim izgledima da na toj poziciji i ostanu.