1. Vito Porobić, Košarkaški klub Bjelovar

Igrajući u dresu Košarkaškog kluba Bjelovar u Prvoj kadetskoj ligi i to u konkurenciji Cedevite, Cibone, Zadra, Rijeke i drugih renomiranih klubova, mladi bjelovarski košarkaš doslovno je ostvario impresivni skor. Naime, Vito Porobić bio je najbolji ligaški strijelac s prosjekom od 30,5 koševa po utakmici. Bio je i sedmi skakač lige s deset skokova po utakmici, a proglašen je i najboljim asistentom Prve kadetske lige s prosjekom od šest dodavanja po utakmici. Sjajne brojke donijele su Porobiću titulu šestog najboljeg igrača Prve kadetske košarkaške lige.

2. Luka Mijić, Kuglački klub Bjelovar

Kuglanje u Bjelovaru već tradicionalno zauzima visoko mjesto, a Luka Mijić je u tom atraktivnom sportu jedan od najdarovitijih mladih kuglača te je budućnost bjelovarskog kuglanja. Standardni je član udarne šestorke bjelovarskog kuglačkog prvoligaša, ali i juniorske reprezentacije Hrvatske. U prošloj godini Bjelovarčanin je najznačajniji pojedinačni rezultat ostvario na Prvenstvu Hrvatske na kojem se okitio naslovom državnog viceprvaka, a u paru s Matejom Somljačanom je bio drugi na Prvenstvu Regije Sjever.

3. Jurica Kovačić, Atletski klub Bjelovar

Jurica Kovačić, najbolji atletičar Bjelovara i stalni član mlađe juniorske reprezentacije Hrvatske, prošle godine imao je impresivnu sezonu. Na državnom prvenstvu održanom u Varaždinu okitio se naslovom najboljeg atletičara Hrvatske u konkurenciji mlađih juniora na 60 metara prepone, s time što je na istom natjecanju u istoj konkurenciji postao i viceprvak države na 110 metara prepone i na 400 metara prepone. Pored tih sjajnih rezultata Jurica Kovačić vlasnik je nekoliko klupskih rekorda te je ispunio norme za Europsko prvenstvo