1. Rukometni klub Bjelovar, dječaci A

Rukomet je perjanica bjelovarskog sporta, ali Rukometni klub Bjelovar se već 14 godina nije okitio medaljom s državnog prvenstva. Tu neslavnu tradiciju prekinula je klupska selekcija Dječaka A koja je prošle godine osvojila prvo mjesto na regionalnom natjecanju, a zatim i treće mjesto na državnoj završnici održanoj u Umagu. Pored toga, njihovi igrači Mihović Kozić i Tin Lacković izabrani su u najbolju sedmorku državnog prvenstva. U polufinalnu državne završnice mladi Bjelovarčani su poraženi od Valpovke, a u izravnom susretu za treće mjesto svladali su Rugvicu.

2. Odbojkaški klub Daruvar, mlađi kadeti

Mlađi kadeti odbojkaškog kluba Daruvar prošle su godine osvojili naslov viceprvaka Hrvatske na klupskom natjecanju mlađih uzrasnih kategorija održanom u Rovinju. Do srebrna su došli u konkurenciji 11 ekipa i to sa šest uzastopnih pobjeda te porazom u finalu od zagrebačkog Medicinara. Ista selekcija osvojila je drugo mjesto i na državnom školskom natjecanju, s time da su bili drugi na Sportskim igrama mladih. O talentu mlađih kadeta Odbojkaškog kluba Daruvar najbolje svjedoči podatak da su Filip Bubnjić i Jan Stepanac već standardni članovi seniorske momčadi.

3. Nogometni klub Bjelovar, juniori

Škola nogometa Dr. Anđelko Višić koja djeluje u sklopu Nogometnog kluba Bjelovar posebno je ponosna na sjajne rezultate juniorske selekcije. Naime, juniori Bjelovara prošlu su sezonu završili kao viceprvaci Regije Sjever i to iza Varaždina koji je izborio plasman u Prvu juniorsku ligu. Pored tog uspjeha juniori kluba s Logora su u Kup natjecanju Hrvatskog nogometnog saveza izborili plasman među osam najboljih u Hrvatskoj s tim da će u četvrtfinalu odmjeriti snage protiv vršnjaka zagrebačkog Dinama.