1. Ema Guskić, Ženski rukometni klub Bjelovar

Na Kadetskom prvenstvu Hrvatske održanom u Umagu sa Ženskim rukometnim klubom Bjelovar talentirana rukometašica je osvojila ekipni naslov. Ujedno je izabrana i za najbolju igračicu završnog turnira na kojem je pokazala visoku rukometnu klasu. S kadetskom reprezentacijom Hrvatske ostvarila je plasman na 11. mjesto na Svjetskom prvenstvu održanom u srpnju prošle godine, a trenutno je i standardna juniorska reprezentativka. Rukometašica rodom iz Darde je već u prošloj, a pogotovo u tekućoj sezoni odigrala i nekoliko vrlo dobrih utakmica za prvu ekipu Ženskog rukometnog kluba Bjelovar.

2. Ena Daskijević, Taekwondo klub Omega

Dvanaestogodišnja taekwondoistica bjelovarske Omege je u 2018. godini polučila niz sjajnih rezultata na međunarodnim i domaćim turnirima. Posebno se izdvajaju treća mjesta s Multieuropskih igara održanih u bugarskom Plovdivu te s Prvenstva Hrvatske, oba u kategoriji kadetkinja do 44 kilograma. Na Europskom klupskom kadetskom prvenstvu održanom u Španjolskoj Daskijević je također bila treća, a broncom se okitila i na G1 turniru Beograd Open. Standardna je kadetska reprezentativka Hrvatske, a u nacionalnom dresu osvojila je ekipno treće mjesto na Europskom kadetskom prvenstvu.

3. Sandra Mihajlović, Savate klub Šan

Talentirana članica Savate kluba Šan iz Garešnice je u 2018. godini osvojila prva mjesta na svim natjecanjima na kojima je nastupila. Najznačajniji rezultat polučila je u svibnju 2018. godine kada je na Kadetskom prvenstvu Hrvatske osvojila najsjajnije odličje u kategoriji do 50 kilograma. Prvo mjesto osvojila je i u Kupu Hrvatske održanom u Zelini, ali i na međunarodnim turnirima u Crikvenici, Vukovaru, Zagrebu i Knegincu. Za sjajne rezultate mlade Garešničanke velike zasluge ima i trener Nenad Šarec, inače izbornik reprezentacije Hrvatske.