1. Hrvatski karate klub Slavko Krivski Termal Daruvar, mlađe kadetkinje

Mlađe kadetkinje Hrvatskog karate kluba Slavko Krivski Termal Daruvar su imale iznimno uspješnu 2018. godinu u kojoj su ostvarile niz plasmana na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja. U sastavu Ena Halupa, Iva Milde i Lucija Posavec u lipnju prošle godine na Prvenstvu Hrvatske osvojile su državni naslov u katama i to u konkurenciji devet timova. Predanim radom tijekom godina su prerasle u najbolju mlađekadetsku ekipu u Hrvatskoj što su dokazale i osvojenim prvim mjestom na Miklauš Cupu u Pragu gdje su slavile u konkurenciji ponajboljih europskih timova.

2. Ženski rukometni klub Bjelovar, kadetkinje

Predvođene trenerom Dariom Obranom kadetkinje Ženskog rukometnog kluba Bjelovar su u ožujku prošle godine osvojile prvo mjesto na Prvenstvu Hrvatske održanom u Umagu. Najveći je to klupski uspjeh u povijesti u mlađim uzrasnim kategorijama, a o njegovoj važnosti najbolje govori podatak da su Bjelovarčanke u finalu svladale do tada neprikosnovenu Podravka Vegetu. U najbolju sedmorku turnira izabrane su vratarka Karmela Pokopac i vanjska igračica Josipa Kaselj. Ema Guskić je ponijela titulu najbolje igračice, a Dario Obran najboljeg trenera završnice.

3. Atletski klub Bjelovar, mlađe juniorke

Mlađe juniorke Atletskog kluba Bjelovar obilježile su prošlu sezonu u Hrvatskoj atletskoj ligi Sjever. U najprestižnijoj hrvatskoj atletskoj ligi Bjelovarčanke su ekipno osvojile pehar za prvo mjesto čime su zaokružile najuspješniju sezonu u povijesti Atletskog kluba Bjelovar. Predvođene trenerom Zvonimirom Ivekovićem tijekom sezone su nastupale u sastavu Dora Dent, Martina Pokos, Vilma Raić i Rebecca Devčić. O dominaciji Bjelovarčanki najbolje govori podatak da su kroz sedam kola osvojile su prvo mjesto u HALS-u s osvojenih 877 bodova, dok je druga varaždinska Sloboda osvojila tek 306 bodova.