IVANSKA – Ženski rukometni klub Ivančice Ivanska organizirao je božićni domjenak i revijalnu rukometnu utakmicu između ŽRK Ivančica i Ivančica-mama. Utakmica je završila 16-9 za mlade rukometašice iako sam rezultat i nije bio u prvom planu već sportsko druženje, a kasnije i ugodna večera koja je kasnije organizirana u društvenom domu u Ivanskoj.

-Zahvaljujemo se firmi Navalis Shipbuilding&Engineering® koji nam je omogućio kupnju trenirki, a koje je ispred Navalisa uručio gospodin Damir Šarić. Također se zahvaljujemo gospodinu Mirku Golubiću ispred Poljoprivredne zadruge Štefanje koji nam je uručio torbe te ostalima sponozorima Panini, Retro Narta, Motoklub Bjelovar, Izletište Kiđemet, Sobe Antunović, Nim Sport, Grafićki studio Selak, Koestlin D.O.O., OPG Trgovac Ranka, Milan Kuterovac OPG, OPG Vedran Kobra, Općina Ivanska, Općina Štefanje, Mira Cindrić, Jadranka Karanović i Đurđa Bartolčić. Zahvaljujemo se svima u naše ime i u ime naših djevojčica i nadamo se budućoj i uspješnoj suradnji sa svima njima.

Hvala vam svima od srca što ste bili i uvećali naš božićni domjenak. U ime kluba i u svoje osobno ime i u ime predsjednika kluba gos.Darka Grgića želimo van od srca sretan Božić, nadolazeće blagdane i puno radosti i smijeha u novoj godini – izjavila je tajnica kluba Anita Jambrović