Nakon duže stanke rukometašice ŽRK Bjelovara nastavljaju s prvenstvom. U subotu u derbi utakmici dočekuju riječki Zameta, a osim što će to biti utakmica za prestiž i za plasman u gornji dom prvoligaške ljestvice, rukometašice tim susretom otvaraju ciklus od četiri utakmice koje su im povoljne i u kojima se objektivno mogu nadati sjajnim rezultatima. Naime, nakon Zameta rukometašice ŽRK Bjelovara gostovati će u Čakovcu kod Zrinskog, a nakon toga imaju dvije domaćinske utakmice i to protiv Pitomača i Umaga.

– Da, u te četiri utakmice ulazimo kako blagi favoriti i učiniti ćemo sve kako bi tu ulogu okrunili s bodovima. Međutim, potpuno smo fokusirani na subotu i Zamet s kojim smo jesenas u Rijeci odigrali neriješeno 26:26 – kazao je trener Cikoja koji je naglasio kako je njegova ekipa puna samopouzdanja i kako jedva čeka da utakmica krene.

– Atmosfera i raspoloženje u svlačionici je sjajno, a optimizam nam je podiglo i saznanje kako smo se dodatno pojačali. Naime, na posudbu iz Podravke do ljeta stigla je Nikolina Zadravec, državna reprezentativka i igračica koja igra na poziciji desnog krila. Radi se o izuzetno kvalitetnoj rukometašici koja je zadnjih pola godine igrala u Švedskoj, a prije nastupa u Podravki odigrati će pola sezone kod nas. Nikolin ima pravo nastupa protiv Zameta i ona će nam biti adut više u našim nastojanjima da tu utakmicu pobijedimo. Osim toga, sve naše igračice su zdrave i nisu opterećene povredama – najavio je Cikoja novu igračicu, ali i pobjedu ŽRK Bjelovara.