ŽRK Bjelovar   36
ŽRK Umag        25
BJELOVAR: M. Jug (6 obrana), Pokopac (10 obrana), Smiljčić 2, Pavlović 2, Guskić 1, Borković 4, A. Horvat 1, M. Horvat 1, Tvorić 1, Dragišić 7, Cindrić, Čagalj 1, Gašparović 4, Ivanda 3, J. Mamić 6, TRENER: Hrvoja Cikoja
UMAG: Blašković, Dunđerović, Selar 2, Pratljačić 1, Imamović 2, Mataija 5, Miočinović 2, Jajčević 9, Pavković 2, Te. Bunić, Ti. Bunić, Ljubić, Kernjus, Brkljača

Rukometašice ŽRK Bjelovara nastavile su svoj sjajni niz. Nakon što su oduševile protiv švedskog Kristianstada i što su do vrha napunile tribine velike rukometne dvorane, popularne ‘Bjelovarske dame’ uspješno su se vratile prvenstvenim okršajima. U zaostaloj utakmici osmog kola Prve rukometne lige na svom parketu pobijedile su Umag s 11 pogodaka razlike, što im je donijelo dva nova boda s koja su trenutno s utakmicom manje na visokom četvrtom mjestu.
Osim početnih desetak minuta susreta u kojem su gošće iz Umaga bile rezultatski ravnopravne, sve ostalo bilo je u znaku rukometašica Bjelovara koje su dominirale i čija je iovako visoka pobjeda mogla biti i veća.
– Moram priznati da sam se malo pribojavao utakmice s Umagom. Ne zbog nekih naših slabosti, nego zbog iscrpljenosti naših stožernih rukometašica koje su iznijele najteži teret utakmica s Šveđankama – nakon utakmice kazao je zadovoljni trener Hrvoje Cikoja koji je dodao – Da, zadovoljan sam jer smo odigrali čvrstu i pravu prvenstvenu utakmicu, ali i što su se gotovo sve naše rukometašice upisale u listu strijelaca.
Usprkos pobjedi nad Umagom za rukometašice ŽRK Bjelovara nema odmora jer već u subotu čeka ih novi prvenstveni izazov. Putuju u Crikvenicu gdje će se u zaostaloj utakmici devetog kola suprotstaviti rukometašicama Murvice.
– Utakmica u Crikvenici biti će nam već peta u nizu u roku od dva tjedna. Pobjeda nam je imperativ, međutim, biti će to izuzetno teška utakmica jer Murvica se bori za ostanak u ligi, dok su naše rukometašice već poprilično umorne. No, nemamo pravo tražiti alibi. Protiv Murvice idemo odigrati punom snagom i idemo tražiti pobjedu koja nam donosi treće mjesto na ljestvici – najavio je trener Cikoja.