BJELOVAR – INA je danas svečano uručila domaciju Općoj bolnici Bjelovar u iznosu od 20 tisuća kuna koju je ravnatelju bolnice Alli Allouchu uručila Angelika Brnada, direktorica Održivog razvoja i ZZSO-a u INI.

Svečanom uručenju pridružio se i gimnastičar Filip Ude, a donirana sredstva će biti iskorištena za opremanje Odjela za ginekologiju i opstetriciju s ginekološkim stolom za osobe s posebnim potrebama. INA iz godine u godinu priprema donacije za bolnicu diljem Hrvatske, a samo u ovoj godini opremit će njih osam.

-Zahvaljujemo INI na donaciji ginekološkog stola koji će podići standard zdravstvenih usluga za pacijente s posebnim potrebama u Općoj bonici Bjelovar. Posebno je važno naglasiti da dok vlada negativna percepcija o zdravstvenom sustavu, ima onih koji sa srcem i dušom pomažu sustav – izjavio je ravnatelj bolnice Allouch.
Naš proslavljeni gimnastičar Filip Ude koji je na Olimpijskim igrama u Pekingu osvojio srebrnu medalju, a nedavno je postao i otac izjavio je:
-Ponosan sam što danas mogu uveličati ovu prigodu. Nedavno sam postao otac pa znam koliko je važno za žene da imaju odgovoravajuću ginekološku skrb. Kao sportašu zdravlje mi je izuzetno bitno i drago mi je što INA i o tome vodi računa.

Prilikom uručenja donacije direktorica Angelika Brnada izjavila je da joj je izuzetno važan društveni razvitak na svim poljima i zato joj je drago što će donacijom ginekološkog stola za osobe s posebnim potrebama dodatno olakšati ženama kojima je to potrebno i pružiti im sigurnu i ugodnu okolinu.