U Čakovcu je ovoga vikenda održano međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza i domaćina, plesnog kluba ”D&D”. Natjecalo se preko 200 natjecatelja iz 19 klubova. Među natjecateljima bili su članovi Špk ”H-8” Bjelovar, njih 22 od toga četiri para koji su osvojili nevjerojatnih 7 zlatnih, 6 srebrnih i 3 brončanih medalja.

Tako su plesni parovi Borna Kovačević-Petra Filipan (mlađi osnovci ) u ST plesovima osvojili su 1.mjesto i zlatnu medalju dok su u LA plesovima osvojili 2.mjesto i brončanu medalju. Leon Grgić-Larisa Trgovac u LA plesovima osvojili su 1.mjesto i zlatnu medalju, a u ST plesovima 2.mjesto i brončanu medalju. Nadalje, Filip Dujmović-Sara Haistor (mlađi osnovci ) osvojili su u obje discipline 1.mjesta i zlatne medalje dok su Petar Klinac-Erna Sočec osvojili 2.mjesto (LA) i srebrnu medalju.

Rezultati: NAPREDNA RAZINA
Mlađi osnovci:  
Ramona Pečar – 1. mjesto D2 standard, 1. mjesto D2 latin-zlatne medalje, 
Lena Medvedović – 7. mjesto D2 standard, 3. mjesto D3 latin-brončana medalja

Osnovci:
Jana Polak – 7. mjesto  D2 standard, 9. mjesto D3 latin;
Matea Prskalo –  3. mjesto  D2 standard i brončana medalja, 5. mjesto D3 latin,  
Jan Bradić –  4. mjesto  D3 standard i 3. mjesto D3 latin i brončana medalja; 
Vanesa Račan –  1. mjesto  D3 standard i 2. mjesto D3 latin,zlatna i srebrna medalja; 
Ameli Košćak Vukobrat –  2. mjesto  C standard i 3. mjesto C latin, srebrna i brončana medalja; 
Mlađa mladež:
Barbara Babok –  2. mjesto  D1 standard i srebrna medalja a u latini 6 mjesto.


U početnoj razini su također nastupili natjecatelji ŠPK ”H-8”, a plesali su engleski valcer i cha-cha-cha: Laura Božac, Nikolina Krizmanić, Lana Novak, Lara Novak, Tena Krolo i Hana Birać osvojili su srebrne i brončane oznake medalja dok se je Nikolina Krizmanić (učenica OŠ Kapela) okitila zlatnom oznakom medalje u latinsko-američkim plesovima.