Piše: Vedran Cindrić

Nakon što je derby d’Italia između Juventusa i Intera odigran bez gledatelja, a nakon čega je i odgođeno cijelo prvenstvo Italije do daljnjega. I nakon što su odigrane određene utakmice Lige prvaka bez gledatelja, oglasio se i HNS, a putem njega i Županijski nogometni savez Bjelovarsko – bilogorske županije.

Naime, nakon zimske stanke ovoga vikenda se igra prvo proljetno kolo Prve županijske nogometne lige BBŽ. No, zbog prevencije i zaštite od koronavirusa ono će biti odigrano bez gledatelja.

-Po preporuci HNS-a , Izvršni odbor NSBBŽ -a donosi odluku kojom će sve utakmice ŽNL-a biti odigrane bez gledatelja. Odluka se odnosi na sve prvenstvene i prijateljske utakmice. U navedenim utakmicama moći će prisustvovati samo momčadi sa svojim stožerima, uže rukovodstvo i službene osobe kluba, suci i delegati, uz sve uobičajene mjere za organizaciju utakmica. Odluka je donesena jednoglasno i stupa na snagu odmah, a vrijedi do daljnjega te će se pravovremeno donijeti odluka i obavijestiti klubovi – izjavio je Slavko Prišćan, predsjednik NSBBŽ-a