Koalicija Zajedno za Bjelovar ( NL Damir Bajs, SDP, HSU, HNS, ORaH, HSS braće Radić i BUZ) održala je danas na bjelovarskoj tržnici drugi veliki skup na kojemu su nositelji lista na izborima za članove Vijeća Mjesnih odbora sugrađanima dijelili promidžbene materijale i govorili im zašto upravo oni zavrjeđuju njihov glas.

– Pogrešno je smatrati ove izbore nebitnima. Nemojte propustiti mogućnost da vaša ulica, naselje i kvart imaju kvalitetnog čovjeka koji će zajedno s vama raditi za ljepši i bolji život. Izađite na izbore i glasajte za kvalitetne ljude – poručio je župan Damir Bajs. Kazao je kako očekuju dobar rezultat, iako su svjesni da to neće biti jer su s druge strane HDZ, koalicija HSLS-a i HSS-a te ABB i HDS uz podršku stranke Milana Bandića.

– Na izbore izlazimo u predizbornoj koaliciji jer je to najpoštenije prema građanima. Građanima treba reći da je glas za HDZ ujedno i glas za HSLS i HSS i obratno. Ako građani izaberu ljude s naših lista, dobit će sigurne ljude koji će se brinuti za njihovu ulicu, naselje i kvart. Nije važna samo državna politika i što se događa u Zagrebu, već kako izgleda vaša ulica, kako se odvozi vaše smeće, i sve ono što potrebno za normalan život čovjeka tamo gdje živi – naglasio je župan Bajs.