Izvučeni su parovi završnice Hrvatskog nogometnog kupa za juniore i kadete. Ždrijeb u HNS-u odlučio je da se u četvrtfinalu kupa za juniore sastanu NK Bjelovar i Dinamo Zagreb, s tim da će se ta utakmica odigrati sutra u utorak, 2. travnja, na bjelovarskom Gradskom stadionu s početkom u 16:00 sati.

– Nama je uvijek bila velika čas ugostiti zagrebački Dinamo, a tako će biti i ovom prilikom. Međutim, uz svo uvažavanje i respekt prema Dinamu ovo je službena kup utakmica u kojoj idemo na pobjedu i prolaz u polufinale kupa. Našu priliku vidimo u tome što juniori Dinama odmah drugi dan (srijeda) gostuju u Londonu kod Chelsea gdje će igrati Ligu prvaka. Upravo zbog te utakmice nadamo se kako zagrebačka momčad u Bjelovar neće doputovati u svom najjačem sastavu – najavio je Marko Ćurić, predsjednik i voditelj škole nogometa NK Bjelovara koji je ujedno pozvao sve simpatizere nogometa da sutra dođu na Gradski stadion i svojim navijanjem pomognu našim juniorima.

Izvučeni su i parovi četvrtfinala HR kupa za kadete u kojem NK Bjelovar isto tako ima svoju momčad. Kadeti NK Bjelovara prolaz u polufinale tražiti će 10. travnja (srijeda) i to preko vršnjaka NK Istre iz Pule. Kao i juniori, tako će i kadeti Gradskog kluba svoju četvrtfinalnu kup utakmicu igrati u Bjelovaru.