Danas je odigrano polsjednje kolo 1. županijske nogometne lige u kojoj su nogometaši BŠK-a iz Brezovca gostovali u Siraču kod Kamena. Domaćini su svladali goste s 4-1, ali današnji rezultat je u potpunoj sjeni Milana Pavičića Grizlija. Naime, Grizli je danas kao vratar nastupio za BŠK te odigrao svih 90 minuta te se iskazao i s nekoliko dobrih intervencija. No, ono što je nevjerojatno u ovoj priče je da Grizli ima 69 godina te je tako postao najstariji aktivni nogometaš u Hrvatskoj koji je nastupio u nekoj službenoj prvenstvenoj utakmici.

Pavičić je inače dugi niz godina branio boje BŠK-a te je otišao u nogometnu mirovinu, no ove jeseni je obnovio svoju registraciju te je najavio da će pomoći klubu kada god treba. Trener Cindrić je na početku sezone rekao da ima dobre vratare, ali da će Grizli svakako dobiti priliku da ponovno stane na gol što se i dogodilo danas.

-Šteta što nismo pobjedom zaokružili ovu jesen, ali što je tu je. No, izuzetno smo svi ponosni danas na našeg Pavičića koji je svih 90 minuta branio naša vrata i uz to imao nekoliko dobrih intervencija. Tko to još može sa 69 godina – pita se Cindrić.

-Ja se usprkos godinama ne smatram starim. Star je onaj koji se tako osjeća, dok se ja osjećam sjajno i uvjeren sam da još uvijek mogu pomoći svom BŠK-u – izjavio nam je legendarni Grizli koji je možda današnjim danom postao i najstariji vratar i u Europi. Kakav sportski duh! Grizli, naklon do poda! (vec)