Piše: Vedran Cindrić

Malonogometni turnir ‘Bjelovarski Božić’ nekada je okupljao najbolje malonogometaše iz cijele države, a u dvorani se je svaki dan tražila karta više. Vratiti turnir u stare dane slave ove godine po prvi put pokušat će ‘MNK Bjelovar’ koji je zadužen za organizaciju 41. po redu turnira. Turnir će ove godine početi 21. prosinca 2019. godine i trajat će sve do 6. siječnja 2020. godine. Utakmice će se igrati 5 + 1, a ekipe će se moći natjecati u seniorskoj i veteranskoj konkurenciji. Budući da je Dvorana europskih prvaka ove godine renovirana malonogometaši će svoja umijeća s loptom moći pokazati na novoj podlozi, a organizatori najavljuju i malo drugačija pravila nego do sada, a mnoge utakmice će se moći pratiti preko livestreama.

Također, organizatori su pripremili i vrijedne nagrade. Tako će najbolja seniorska momčad osvojiti 20 tisuća kuna. Za drugu ekipu je osigurano 10 tisuća kuna dok za za treću pet. Kratkih rukava neće ostati ni najbolje veteranske momčade. U njihovoj konkurenciji za najbolju momčad je osigurano pet tisuća kuna, ekipa koja osvoji drugo mjesto će otići doma s tri tisuće kuna, a treće tisuću kuna.

Prijave za turnir traju do 18. prosinca, a zainteresirani se mogu prijaviti na brojeve mobitela 099-3232-232 (Luka) i 098-1828-999 (Željko) ili na Facebook stranici MNT Bjelovarski Božić