BJELOVAR – Višnja Pevec već dugi niz godina nastupa kao pjevačica na raznim festivalima, a nedavno je sa svojom novom pjesmom ‘Crna Višnja’ privukla i menadžere Karlovačke pivovare koji su je pozvali da glumi i pjeva u njihovoj novoj reklami koja se svakodnevno vrti na TV-u.

No, da su njezine pjevačke ambicije još veće, dokazala je i nastupom u popularnom glazbenom showu ‘Zvijezde’ koji se svake subote emitira na RTL televiziji.

-Da, nastupila sam na showu ‘Zvijezde’, a pred žirijem kojeg čine Tonči Huljić, Nina Badrić, Petar Grašo i Jacques Houdek pjevala sam pjesmu od Zorice Kondže ‘Zar je voljeti grijeh’ – otkriva nam Višnja Pevec i dodaje da će njezin nastup biti emitiran 17. studenog na RTL televiziji.

-Bila sam najstarija kandidatkinja u showu, ali jako ugodno sam se osjećala među svim tim mladim ljudima. Odlično smo se svi slagali i podupirali i zaista nitko nije radio nikakvu razliku zbog toga što sam dosta starija od svih. Moram pohvaliti i organizaciju i nosim jako lijepe uspomene s prvog nastupa u ovom showu – izjavila nam je Višnja.
Podsjetimo, prošle subote je u istom showu nastupio i Mario Tomas iz Bereka koji na žalost nije prošao u idući krug, ali koji je također rekao da sa snimanja koja se održava u Beogradu nosi samo lijepe uspomene. (vec)