Danas su u središnjem parku počele Obiteljske zabavne igre, OZI. Svojevrsni obiteljski ‘team – building’ koji su u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta organizirale Udruga za zdravo i sretno djetinjstvo i Radio Terezija. OZI je namijenjen obiteljima s djecom od četiri do osam godina u kojima se u ugodnoj i opuštenoj atmosferi obitelji natječu u spretnosti i vještinama.

Također, OZI je osmišljen s namjerom da se ojača ”institucija” obitelji, povežu njeni članove kako bi kroz zajedništvo i natjecateljski duh, kroz smijeh i zabavu proveli dio slobodnog vremena zajedno, što u ovim burnim vremenima s puno obveza i zauzetosti i djece i roditelja biva doista teško ostvarivo. Danas se okupio veliki broj natjecatelja koji su se okušali u slaganju velikih puzli, gađanju gola s nogometnom loptom i utrkivajući se s malim dječjim tačkama.

-Danas samo došla sa svojom obitelji to jest sa svojim suprugom i troje djece. Odlično smo se zabavili. Bili je dinamično i uzbudljivo, baš ono što nam treba da se opustimo u subotnje prijepodne – rekla nam je Melita Peranić. Inače, svi sudionici OZI-a dobili su vrijedne nagrade, a OZI će biti organiziran svake naredne srpanjske subote. Kako je to bilo danas, pogledajte u videu (vec)