BJELOVAR – Malonogometaši Bjelovara ne mogu se pohvaliti uspješnim startom u prvenstvu Druge lige. Prvo su u Kup utakmici na penale izgubili od Pule, da bi odmah nakon toga kao gosti u prvom kolu u Puli poraženi s 12 pogodaka razlike, dok su u drugom kolu na domaćem parketu s Jesenjem odigrali neriješeno 4:4. Loši rezultati bude sumnju u visoke ciljeve bjelovarske malonogometne družbe koja je prije starta prvenstva najavljivala borbu za vrh ljestvice.

-Usprkos svemu mi ne odustajemo od borbe za vrh ljestvice. Naime, ovi rezultati nisu adekvatni našoj snazi je ostvareni su protiv jakih momčadi od kojih je Pula bivši prvoligaš, dok je Jesenje prošlogodišnji prvak. Osim toga u kupu s Pulom izgubili smo na penale, a na prvenstveno gostovanje u Pulu otišli smo bez ijednog igrača iz prve petorke, dok smo s Jesenjem odigrali neriješeno – smatra Željko Ostrman, trener MNK Bjelovara koji je zbog nedostatka igrača u Puli morao i zaigrati.

Osim neuvjerljivog starta MNK Bjelovar ima i drugih problema, a oni su puno složeniji od neuspjeha u prve tri utakmice.

Da, najveći problem predstavlja nam odluka Izvršnog odbora NK Bjelovara koji svojim igračima više ne dopušta igranje malog nogomet. Ta zabrana će se tek osjetiti na našim igrama jer u trećem kolu na gostovanju u Novom Marofu ne možemo računati na Pleića, Hajdarovića, Nrecu i Šantalaba, a veliko je pitanje u kojem ćemo sastavu igrati i ostale utakmice – rekao je Ostrman i najavio kako usprkos svemu MNK Bjelovar u Novi Marof putuje po pobjedu.