Košarkaški klub ‘Vedi’ danas (ponedjeljak) je ispred Gradskog muzeja organizirao druženje i simpatično natjecanje sa svojim mladim članovima i KK ‘Cedevita’, klubom koji je prije tjedan dana po peti put za redom osvojio naslov prvaka Hrvatske.

Druženje i promoviranje košarke vodio je uvijek duhoviti Mario Petreković, a od novopečenih prvaka Hrvatske iz Zagreba stigli su Mateo Vidović, Toni Katić, Nik Slavica, Lovro Buljević kao i sportski direktor kluba Matej Mamić.
-Od malih nogu košarka me privukla i posvetio sam joj život. Poručujem mladima da se bave sportom, a ako se odluče za košarku još bolje jer to je jedan dinamičan i fantastičan sport. Drago mi je da sam danas u Bjelovaru s ovom mladom djecom -izjavio je košarkaš ‘Cedevite’ Toni Katić.

Nakon uvodnog druženja članovi KK ‘Vedi’ koji su prošli kvalifikacije natjecali su se u slobodnom bacanju, a svakoj momčadi pomogao je jedan od košarkaša Cedevite. Cilj druženja je bio promicati košarku i sam sport. Inače KK ‘Vedi’ koji se isključivo bavi treniranjem mlađih uzrasta ima odličnu suradnju s KK ‘Cedevita’ tako da su prije desetak dana bili njihovi gosti u Zagrebu na finalnoj utakmici prvenstva Hrvatske. (vec)