Piše: Vedran Cindrić

U Bjelovaru se ponovno pojavio trovač pasa! Naime, u Ulici Petra Biškupa Vene u Bjelovaru nepoznati manijak je u posljednjih mjesec dana otrovao tri psa od tri različita vlasnika. Otrovani psi su bili kućni ljubimci i cijela ulica je šokirana ovim gnjusnim činom.

-U posljednjih mjesec dana su otrovana tri psa u mojoj ulici i sve se to dogodilo u krugu nekoliko kuća. Vlasnici pasa su se brinuli za svoje kućne ljubimce tako da nema govora o slučajnosti. Dakle, Medo, Samba i Floky su sigurno namjerno otrovani tako da očigledno imamo nekog manijaka koji dolazi u našu ulicu i radi takve gnjusne stvari – izjavio nam je stanovnike Biškupove ulice te je dodao da je i njegov pas Luna također otrovan prije godinu dana.

-Nadam se da će se što prije saznati tko je počinitelj tih djela tako da više ljudi ne moraju strepiti za svoje ljubimce – izjavio je naš sugovornik.

Inače, ovo nije prvi slučaj serijskog trovanja pasa u jednoj ulici. Naime, prošle godine u Ulici Eugena Kumičića otrovana su dva psa. Iako je u ovakvim situacijama teško doći do počinitelja, nadamo se da će se ipak doći do nekih informacija koje će otkriti koji manijak stoji iza ovog čina.