U četvrtak 22. studenog, dijelu bjelovarskih vozača bit će omogućen besplatan parking. Naime, u sklopu promocije aplikacije za online plaćanje parkinga Paydo, koju je, među ostalim, moguće koristiti i u Bjelovaru, četvrtak je proglašen Danom besplatnog parkiranja. Da biste besplatno parkirali, morate ispuniti dva uvjeta – imati aplikaciju, ali i Mastercard karticu kao sredstvo plaćanja. Pogodnost je omogućena ne samo starim korisnicima, nego i onim budućim, tako da možete besplatno skinuti aplikaciju i u četvrtak uzimati u parkiranju bez plaćanja. Evo što kažu autori Payde:
– Putem aplikacije PayDo, postojećim i novim korisnicima na dan akcije dostupno je besplatno preuzimanje deset satnih parkirnih karata za maksimalno dvije registarske oznake. Bilo da parkirate u mjestu stanovanja ili putujete na neku od lokacija gdje je PayDo aplikacija aktivna, svakako iskoristite ovu jednodnevnu akciju i u četvrtak 22. studenoga besplatno parkirajte u čak 27 gradova diljem zemlje.
Prvi korak je preuzimanje besplatne aplikacije PayDo na platformama za iOS i Android (App Store, Google Play) ili na web stranici: www.paydo.hr. Nakon prijave u aplikaciju i registracije Mastercard kartice, bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, određuje parkirna zona i razdoblje, a kao način plaćanja potvrđuje opcija „Besplatno uz Mastercard“. Parkiranje sa 100% popusta tako je ostvareno u svega nekoliko klikova, na potpuno siguran i provjeren način te u skladu sa svjetskim standardima.
Besplatno parkiranje moguće je u gradovima: Bjelovar, Crikvenica, Dubrovnik, Đakovo, Hvar, Karlovac, Koprivnica, Korčula, Novi Vinodolski, Ogulin, Orebić, Osijek, Poreč, Požega, Pula, Rab, Rovinj, Samobor, Sisak, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Vodice, Vodnjan, Vukovar i Zadar.
Nacionalna pokrivenost aplikacije diljem zemlje popularno nazivane Pajdo, jamči gotovo svakodnevne uštede i nakon isteka akcijskog „Dana besplatnog parkiranja“.