Čista voda, prelijepo i moderno uređenje, različiti dodatni sadržaji, kao i ljubaznost domaćina neki su od glavnih aduta kojima velikogrđevački bazeni drugo ljeto za redom privlači posjetitelje. Samo ove godine posjetilo ih je više od 20 tisuća posjetitelja. Tim je povod župan Damir Bajs sa suradnicima u pratnji domaćina načelnika Velikog Grđevca Marijana Dautanaca i direktora Kulturnog centra koji upravlja tamošnjim bazenima Marka Vodopije obišao bazene te se na licu mjesta uvjerio u kvalitetu usluge. Koliko su brojni posjetitelji zadovoljni ponuđenim sadržajima potvrđuju oni sami pa su tako 18-godišnja Lora i 21-godišnja Tihana, koje su se na bazenu zatekle i u vrijeme županova obilaska, naglasile kako je jedan ovakav bazen upravo ono što je trebalo Velikom Grđevcu.

 Dodatni sadržaji

-Od početka srpnja uživamo ovdje na bazenima. Baš kao i ostali kupači, veoma smo zadovoljne. Osim kupanja, na raspolaganju imamo i različite druge sadržaje, a nama je nekako najbliža odbojka. Također, zaposlenici su izuzetno pristupačni i uvijek na raspolaganju, a što je izuzetno važno, sve je vrlo uredno i čisto te zaista lijepo uređeno. Upravo zato ovi bazeni Grđevcu daju priliku za uzlet budući da nam sada dolaze gosti iz naše županije, ali i drugih krajeva koji ovdje zaista imaju priliku uživati – složne su Lora i Tihana. No da one nisu jedine s ovako pozitivnim dojmovima potvrđuju i brojke koje su iznesene na prošlotjednoj konferenciji za novinare.

-Ova sezona zaista odlično ide, a do sada smo prodali više od 20 tisuća ulaznica. Ono što je najvažnije je da svi naši posjetitelji odlaze zadovoljni i da se uvijek rado vraćaju. Do kraja ove sezone imamo još otprilike mjesec dana pa se nadamo i lijepom vremenu te da će se i u narednom razdoblju nastaviti ovo naše zadovoljstvo zbog odlične posjećenosti – naglasio je načelnik Dautanac napomenušvi kako je njihova velika prednost i grijana voda pa tako kupači mogu uživati u kupanju za hladnijih dana. S načelnikom Dautencem se složio i ravnatelj tamošnjih bazena Marko Vodopija.

-Zaista smo sretni su su ljudi prepoznali kvalitetu naše usluge i što uvijek rado dolaze na bazene. Potvrđuju to rezultati koji su sve bolji i bolji pa do zatvaranja bazena očekujemo još puno gostiju za koje ćemo i u narednom periodu pripremiti zanimljive sadržaje – naglasio je Vodopija.

280 tisuća kuna prihoda

Župan Damir Bajs napomenuo je kako broj posjetitelj i prihodi koji se ostvaruju omogućuju i buduća proširenja dodatnih sadržaja.

-Ono što smo u samom početku željeli je da projekt bazena u Velikom Grđevcu zaživi te da posjetiteljima pruža usluge kojima će oni biti zadovoljni. Broj posjetitelja i prihodi koje bazen ostvaruje, kao i upravljanje pažnjom dobrog domaćina omogućuju da naša ustanova pozitivno posluje i to kao jedni od rijetkih bazena na području čitave Hrvatske. Temeljem toga možemo planirati i nove dodatne sadržaje.

Naime, kada smo otvarali bazen, u planu smo imali i program unaprjeđenja aktivnosti. Na bazen se možete doći na kupanje, što je njegova temeljna funkcija, međutim, velikogrđevački bazen nudi i niz sportskih i zabavnih sadržaja u kojima posjetitelji imaju priliku uživati – kazao je župan Bajs te naglasio kako ovogodišnji prihodi bazena, koji su ostvareni zahvaljujući dobroj ponudi, dostižu brojku od 280 tisuća kuna. Upravo zato, naglasio je župan Bajs, za očekivati je kako će ova godina nadmašiti prošlu.

-Ovdje dolaze posjetitelji iz naše, ali i drugih županija, ako i oni koji su na proputovanju, a čuli su kako je lijepo na bazenima u Velikom Grđevcu. Stoga, prije svega zbog brojnih posjetitelja, želimo upotpuniti ponudu pa ćemo za 2018. godinu, ali i naredne sezone naručiti studiju kako bismo nadopunili sve ono što ovdje postoji, a iako brojke pokazuju kako su posjetitelji već sada zadovoljni, uvijek trebamo težiti još boljem – zaključio je župan Bajs.