BJELOVAR – U subotu u bjelovarskom Domu kulture (20.30h) dolaze nam tri genijalna komičara iz Studija Smijeha, jedinog comedy cluba u regiji.

Tin, Marko i Goran dolaze sa svojim showom ”Boca istine” s kojim će vas zasigurno nasmijati do suza.

-Istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore, najzabavnije priče i dolazimo k vama u Bjelovar da skupa zavrtimo tu bocu. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite – izjavio je Marko.

Portal Bjelovarac.hr vas časti s čak deset ulaznica (5×2), a sve što morate napraviti je tagirati osobu s kojom želite ići na ovaj urnebesni show i podijeliti ovu ovu objavu na svojem facebook profilu. Sretne dobitnike odabrat ćemo slučjnim odabirom.

KOMIČARI:
Tin Sedlar – Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. U svojim nastupima obožava govoriti o neugodnim situacijama, zabavnoj glazbi, muško-ženskim odnosima te o seksu.

Marko Dejanović #NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić #Vinča – Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.