Fantastična vijest za ljubitelje kazališnih dasaka, a posebno komedije. Naime, vrhunska predstava ‘Brak za ručak, ručak za seks’  održat će se u subotu, 12. listopada 2019., u 20 sati, u dvorani Doma kulture u Bjelovaru.

Ulaznice su u prodaji on line ovdje, te na prodajnim mjestima u Bjelovaru:

BP PETROL BJELOVAR, Križevačka cesta 2; EXCLUSIVE CHANGE – MJENJAČNICA BJELOVAR KAUFLAND, Ulica Vlahe Paljetka 4; PUTOVANJA PLUS D.O.O. BJELOVAR, Trg Stanka Vraza 2.

Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 50,00 kn, a na dan predstave 60 kn.

Inače, nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj poznate predstave ‘Balkanski seks i grad, čipka i čokolada’, autora Stanka Holcera, dolazi nam nova urnebesna komedija ‘Brak za ručak, ručak za seks’. Premjera je bila u mjesecu svibnju ove godine, a komedija je prepuna smijeha te opisuje ozbiljan problem tročlane obitelji koja muku muči kako otplatiti ratu kredita za malu garsonjeru u kojoj stanuju.

Glavni junaci su Ivana, njena sestra Nataša i Natašin muž Marko. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri s velikim problemima – bez novaca za platiti ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima, svatko od njih će pokušati na određeni način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju.

Hoće li se, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti, provjerite u urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.
 
Inače, u mjesecu listopadu ova komedija osim u Bjelovaru igra u Osijeku, Umagu, Sesvetama – Zagreb, Kninu i Splitu. U Bjelovaru je opet u mjesecu studenom (9.11.2019.) sa hit komedijom autora Stanka Holcera ‘Balkanski seks i grad, čipka i čokolada’.