BJELOVAR – Nedavno osnovana Udruga 12 Budi ponosan koja okuplja navijače hrvatske nogometne reprezentacije prošli je tjedan dobila i podružnicu u Bjelovaru. Prva je to podružnica Udruge na državnom nivou s tim da je sjedište u Zagrebu.

– Osnovni cilj je u Udrugu privući što više pravih navijača hrvatske nogometne reprezentacije. Poseban naglasak stavljamo na djecu i žene koje želimo vratiti na tribine. Želja je na utakmicama reprezentacije stvoriti obiteljsku atmosferu kao što postoji u zapadnim zemljama. Bjelovar je samo prva podružnica, a uskoro krećemo u akcije u drugim gradovima – najavio je Slavko Husnjak, dopredsjednik Udruge 12 Budi ponosan, koji je pojasnio što mogu očekivati novi članovi.

– Postoje tri kategorije članskih iskaznica. Crvena traje godinu dana i košta sto kuna, zlatna traje tri godine i košta 250 kuna, te crna koja košta 500 kuna i traje doživotno. Naši članovi će imati prednost pri kupnji karata za reprezentativne utakmice, organizirat ćemo put i smještaj za gostujuće utakmice reprezentacije, a bit će tu i brojne druge pogodnosti – kazao je Husnjak.