VELIKI GRĐEVAC – Dugo toplo ljeto je za nama, a s njim je završila i kupališa sezona na bazenima u Velikom Grđevcu. Naime, od 15. rujna vrata grđevačkih bazena i službeno su zatvorena, a krajnji rezime podvukli su ovih dana.

Crta je podvučena na zadovoljstvo svih djelatnika koji su odradili sjajan posao, istaknuno je to na zajedničkom druženju koje je za sve djelatnike, poslovne partere i suradnike organizirala Općina Veliki Grđevac u suradnji s Upravom grđevačkih bazena.

Općinski načelnik Marijan Dautanac izrazio je zadovoljstvo sezonom na bazenima te pohvalio sve koji su na bilo koji način pridonijeli ove godine rekordnoj sezoni.

Naime, tijekom ljeta grđevačke bazene posjetilo je 31 tisuća ljudi što je više nego na bjelovarskim bazenima koji su pretprošle godine imali ulaganje više od 2 milijuna kuna, no unatoč toj velikoj investiciji bjelovarski bazeni ostali su iza grđevačkih.

Dokaz je to da se dobrom promidžbom, organizacijom te kvalitetom usluge i čistoćom i mala mjesta poput Velikog Grđevca mogu postati omiljena destinacija za kupanje i uživanje znatiželjnika koji su ove godine pristizali iz svih krajeva središnje Hrvatske, naveo je.