I ove godine, iščekujući jesen, na Sajamskom prostoru Gudovac, u periodu od 06. do 08. rujna, organizirati će se najstarija manifestacija Bjelovarskog sajma, 27.jesenski međunarodni bjelovarski sajam u sklopu kojeg će se održati i 27.državna stočarska izložba.

Jesenski sajam je međunarodnog karaktera, odnosno osim domaćih, prisutni su i izlagači, ali i delegacije iz brojnih drugih zemalja koji predstavljaju novitete u poljoprivrednoj proizvodnji, te prate moderne trendove u poljoprivredi, ali i obrtništvu, turizmu i gospodarstvu. Sajam obiluje najnovijom i najvrednijom poljoprivrednom mehanizacijom, opremom, te različitim poljoprivrednim proizvodima i hranom. Mjesto je to sklapanja mnogih međunarodnih poslova, poslovnih suradnji i važnih gospodarskih ugovora.

Svake godine na Sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača, a u sklopu Državne stočarske izložbe, koja je najveća nacionalna izložba stoke, predstavi se oko 200-tinjak izlagača s preko 500-tinjak grla različitih konvencionalnih pasmina, te hrvatskih izvornih i zaštićenih pasmina domaćih životinja. Sajmom, u tri dana sajmovanja, prodefilira na desetke tisuća posjetitelja.

Jesenski sajam pruža sjajnu priliku za upoznavanjem i degustacijom tradicionalnih domaćih proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, koji se, osim na izložbenim štandovima, prezentiraju i poslužuju u Sajamskom VIP restoranu u suradnji s Baby Beef udrugom.

Od prošle godine, u sklopu Jesenskog sajma, uvedene su i dvije nove manifestacije, HOROP-Sajam opreme za hortikulturu i GRO-KO-Sajam građevinske i komunalne opreme, a četvrtu godinu za redom, organizirati će se i PETI ELEMENT-Sajam grijanja i obnovljivih izvora energije.

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Krajnji rok za prijavu sudjelovanja na Jesenskom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, a sve detaljne informacije možete dobiti u Odjelu prodaje Bjelovarskog sajma (tel.:+385 43 238 846, +385 43 238 852, +385 43 238 844; fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hr; caus@bj-sajam.hr; kovacic@bj-sajam.hr; ili na web stranici Bjelovarskog sajma).

Pridružite se sajmu, predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima te budite dio jesenske priče.

Vidimo se na Sajamskom prostoru Gudovac!