BJELOVAR – Proteklog vikenda PU bjelovarsko – bilogorska zabilježila je u Bjelovaru dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, a svakako najgnjusniji slučaj dogodio se u petak, 26. ožujka oko 18 sati u Franjevačkoj ulici u Bjelovaru.

Naime, iz PU bjelovarsko – bilogorske javljaju da je na terasi jednog ugostiteljskog objekta u Franjevačkoj ulici 62-godišnjak galamio i vrijeđao konobaricu, da bi zatim skinuo majicu i počeo urinirati po terasi. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U subotu pak , oko 22 sata u Bjelovaru, na Trgu Eugena Kvaternika javni red i mir narušavao je 32-godišnjak tako što je prišao i htio uspostaviti komunikaciju s 22-godišnjakinjom i 21-godišnjakinjom koje su sjedile na klupi. Nakon što su mu rekle da ih ostavi na miru, on je počeo vikati i galamiti na njih, a 22-godišnjakinji je i zaprijetio. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. (vec)

Foto – ilustracija