BJELOVAR – U novim prostorijama stranke Milan Bandić 365 – stranka rada i solidarnosti koja se nalazi u Šenoinoj ulici održan je osnivački forum mladih ove stranke na kojem je za predsjednicu mladeži izabrana perspektivna mlada političarka Paula Petrić.

Inače, na samom forumu uz brojne mlade članove sudjelovala je i predsjednica Mladih 365 – stranke rada i solidarnosti na državnoj razini Natalija Prica Oreški te Olivera Šarić, predsjednica Stranke rada i solidarnosti na županijskoj razini.

-Ponosna sam što sam izabrana za predsjednicu mladih. Izuzetno sam zadovoljna s mladima koji su nam se priključili, a svojim budućim radom ćemo poboljšati standard života mladih u Bjelovaru – izjavila je nova predsjednica Paula. Dodaje da su mladi neopterećeni prošlošću te da gledaju prema budućnosti na što su posebno ponosni. Inače, za dopredsjednicu stranke mladih izabrana je Nevena Stojčić, a za tajnicu Lucija Stankić.

Snažu potporu novim mladim članovima dala je predsjednica na državnoj razini Natalija Prica Oreški.

-Sa zadovoljstvom sam došla u Bjelovar podržati ovaj forum i mlade. Drago mi je da vidim veliki broj mladih jer kada su mladi aktivni u politici to znači da i aktivno sudjeluju i u kreiranju svoje budućnosti – izjavila je Natalija. Također, podršku forumu mladih dala je predsjednica županijske organizacije stranke.

-Podupirem rad mladih i uvijek ću to činiti. Sa svoje strane ću im pomoći koliko god to mogu. Svi novi članovi su budući pravnici, ekonomisti, socijalni radnici i pred nama je lijepa budućnost – izjavila je Olivera Šarić. (V. Cindrić)