Budući da je Bjelovar poznat kao grad s najviše ugostiteljskih objekata u državi, došlo je vrijeme da i kafići dođu dobiju svoj ulični turnir u malom nogometu. Na tu ideju došao je Ivan Mesarov, vlasnik caffe bara ‘Living Room’, a u organizaciji je iznimno pomogao i Denis Horvat, vlasnik caffe bara ‘Cappuccino’. Turnir se je održao večeras u Ulici Augusta Šenoa koja je dijelom zbog turnira bila zatvorena za promet. Na turniru se igralo tri na tri po deset minuta, a posjećenost je bila iznimno velika.

-Prijavilo se 14 ekipa. Igralo se ispred ‘Living Rooma’ i ‘Cappuccina’. Atmosfera je bila fenomenalna. Vrijeme nas je poslužilo i uvjeren sam da ćemo svake godine ovako lijepo druženje organizirati – izjavio je Mesarov.

Inače, u finalu turnira sučelile su se ekipe ‘Old Schoola’ koju su činile Ante i Tomislav Biljan, Ivan Jelić Balta i Božidar Biljan dok je majstor taktike bio Marko Adamec, vlasnik kafića. S druge strane stajala je ekipa ‘Plavi Jadran’, koju su činili Ivica Aušperger, Andrej Polančec i Kristijan Grgić. Finale je bilo iznimno uzbudljivo. Naime, ‘Old School’ je vodio 2-0, no onda je uslijedio veliki preokret te je vrlo brzo izjednačeno na 2-2. Kao u najvećim trilerima, samo sekundu do kraja susreta ekipa ‘Plavog Jadrana’ povela je 3-2 i osvojila turnir. Valja napomenuti da su za fantastičnu atmosferu bili zaduženi spikeri Marko Filipan i Dubravko Čačija te šarmante hostese, a posjećenost je bila iznad svih očekivanja. (vec)