Kasno sinoć  završen je  ‘Trofej Dinamo’, za sada čini se jedini malonogometni turnir ovoga ljeta na Partizanovom igralištu. Turnir se igrao na plavoj gumificiranoj podlozi koja je za potrebe ovog turnira dopremljena iz Zagreba. Sudjelovalo je 12 ekipa koje su bile podijeljene u tri grupe, a na samom turniru sudjelovalo je i nekoliko reprezentativaca Hrvatske. Sinoć, prije finalnih utakmica gledatelji su mogli pogledati i fantastično revijalno haklanje između ‘Futsal Dinama’ i ‘Legendi Bjelovara’ za koju su nastupali Alen Maras, Alen Mrzlečki, Dean Drenovac, Jadranko Bundović i mnogi drugi koji su promicali bjelovarski nogomet.
U finalnom susretu sučelili su se ‘Jelena Trade’ i ‘Info partner’, a rezultat je završio uvjerljivom pobjedom prvospomenutih.

FINALE: JELENA TRADE – INFO PARTNER 4:1

Najbolji igrač turnira je Marko Tomić iz ‘Jelena Trade’, a najbolji strijelac je Luka Modrić iz ekipe Marocchino. Pobjednik turnira ide direktno u veliko finale koje će se održati na zagrebačkoj Šalati početkom rujna. Inače, idejni začetnik turnira je Futsal Dinamo koji je povezao najbolje zagrebačke kvartovske malonogometne turnire u jedinstveni sustav natjecanja pod nazivom ‘Trofej Dinamo’ da bi se s vremenom turnir proširio i na okolne gradove. Svakako treba čestiti i ambicioznim članovima MNK Bjelovar koju su odlično organizirali ovaj turnir na Partizanovom igralištu. (vec)