Nakon što je Pevec d.d. kupnjom u prosincu 2016. ponovno postao vlasnikom Prodajnog centra Pevec u Bjelovaru na adresi Andrije Hebranga 2b, ishodio sve potrebne akte nadležnih tijela i pripremio lokaciju za njegovu rekonstrukciju, početkom prošle godine sklopljen je ugovor o građenju s križevačkim Radnikom. Tada se zapravo zakoračilo u posljednju fazu rješavanja dugogodišnjeg problema neprimjerenih i neprihvatljivih uvjeta kojima su ponajprije bili izloženi njegovi zaposlenici.

U vrijeme sklapanja posla čelni ljudi Peveca najavili su kako se Prodajni centar u Bjelovaru, kao i financije, kontroling te dio pravne i kadrovske organizacijske jedinice planiraju na izvornu lokaciju vratiti u ljeto 2018. Kako ovih dana doznajemo iz tog najvećeg hrvatskog trgovačkog lanca neprehrambenim proizvodima, najavljeni rok će biti ispoštovan.

– Radovi na Prodajnom centru Pevec u Bjelovaru teku željenom dinamikom.
Tijekom ljeta, točnije tijekom srpnja, Bjelovarčanima te žiteljima Bjelovarsko-bilogorske županije otvorit ćemo novu, suvremeno uređenu i opremljenu trgovinu.

Na raspolaganju će im biti više desetaka tisuća proizvoda iz asortimana namijenjenog svakom domu, a na jednome mjestu moći će pronaći sve od proizvoda za gradnju, opremanje ili pak, hobi. Ono što je posebno važno, u sklopu prodajnog objekta bit će i uredi za naše kolege koji rade u financijama i kontrolingu – javljaju iz tvrtkine glasnogovorničke službe.