Na zagrebačkom Čigra Openu 2018., sa 750 natjecatelja iz 61 kluba, jednom od najbrojnijih hrvatskih taekwondo turnira uspješno su nastupili članovi bjelovarskih klubova Omega, Fox i Bjelovar. Posebno su bili uspješni natjecatelji Omege kojih je u Zagrebu bilo čak dvadeset. U Bjelovar su se vratili s 15 osvojenih medalja, odnosno po pet zlatnih, srebrnih i brončanih.

Na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popeli su se kadetkinja Ena Daskijević, mlađi kadeti Ema Bugarinović, Irma Kovač i Teo Sambolek te juniorka Ela Jelić koja je tim plasmanom preuzela vodeću poziciju u nacionalnoj ligi. Mlađi kadeti Lucija Hajduković, Patricija Stepić, Jan Malogorski i Rene Horvat, odnosno limačica Ines Kovač su se okitili srebrnim odličjima, dok su bronce osvojili kadeti Lara Hajduković, Karolina Kiš i Domagoj Punčec, mlađa kadetkinja Lucija Jukić i limačica Petra Klen. Bez plasmana na postolje ostali su Bruno Grđan, Sara Punčec, Nika Jukić, Patrik Hajduković i Ante Parlov. Natjecatelje Omege na Čigra Openu vodili su treneri Ivan Daskijević, Ana Piragić i Zoran Bugarinović.

– Uz odlične rezultate u pojedinačnoj konkurenciji, bili smo zapaženi i u ekipnoj. Naime, Omega je u konkurenciji 61 kluba ostvarila plasman na ukupno sjajno treće mjesto, a naše mlađe kadetkinje i mlađi kadeti su u u tom uzrastu ekipno bili drugi – ponosno je kazao trener Daskijević.