Kao i s većine dosadašnjih turnira, tako su se i ovom prilikom mladi borci Taekwondo kluba Omega u Bjelovar vratili okićeni medaljama, plaketama i sjajnim rezultatima. Naime, Omege su na kriterijskom turniru održanom u Jastrebarskom nastupili s osam svojih boraca koji su osvojili čak sedam medalja, a pored toga Omega je u sveukupnom plasmanu zauzela visoko treće mjesto.

Zlatni u Jastrebarskom bili su kadeti Bruno Grđan, Sara Punčec, Ena Daskijević, mlađa kadetkinja Petra Klen i vrtičanka Ines Kovač. Druga mjesta i srebrne medalje osvojila je juniorka Ela Jelić i kadetkinja Karolina Kiš, dok je kadetkinja Irma Kovač ovom prilikom ostala bez medalje.

Nastupom na turniru u Jastrebarskom kadeti Omega potvrdili su svoju visoku kvalitetu i kako su jedni od najboljih boraca ne samo u Hrvatskoj već i u Europi što najbolje pokazuje njihov nedavni nastup na europskom klupskom prvenstvu gdje su osvojili jednu zlatnu i jednu brončanu medalju.

Pred taekwondo klubom Omega još je jedan veliki izazov. Koncem ožujka nastupaju na Multi europskim igrama koje će se održati u Bugarskoj, a svi osvajači medalja na tom natjecanju osiguravaju izravan plasman na Europsko prvenstvo. Za Omegu je ovo natjecanje od jednog velikog značaja jer je prošle godine na tom turniru kadetkinja Ena Daskijević osvojila je brončanu medalju koja je ujedno bila i prva povijesna medalja za Hrvatsku.