Iza mlade bjelovarske taekwondoistice Ene Daskijević sjajna je i nezaboravna sportska godina. Pored brojnih uspjeha u svom matičnom klubu Omega, pored medalja s velikih G1 turnira i pored povijesne medalje na Prvim Multi Europskim igrama, Ena je izborila mjesto i u nacionalnoj taekwondo vrsti. Upravo taj kimono s hrvatskim grbom sjajna bjelovarska taekwondoistica uspješno je predstavila na Europskom prvenstvu, koji je održan u španjolskom gradu Marina Dor, gdje je u konkurenciji više od 800 boraca u kadetskoj kategoriji ostvarila plasman od 9. do 16. mjesta.

Ena je u Španjolskoj u pratnji imala svog trenera Ivana Daskijavića koji je ujedno bio i jedan od trenera reprezentacije i koji je jako zadovoljan nastupom mlade Ene, prije svega zato što su državnu reprezentaciju uglavnom činile djevojke koje su izlazno godište kadetkinja i što su od nje starije za gotovo dvije godine, a to je u tom uzrastu jako puno.

– Ena je kao jedna od najmlađih natjecateljica na Prvenstvu Europe u prvom kolu pobijedila natjecateljicu iz Bugarskog nacionalnog tima s visokom razlikom 27:6, međutim, zaustavljena je u drugom kolu od vrlo iskusne i dvije godine starije srpske reprezentativke rezultatom 8:3, koja je kasnije osvojila srebrenu medalju – kazao je trener Daskijević koji je dodao kao je Hrvatska ženska reprezentacija osvojila jednu zlatnu i dvije srebrne medalje, što ju svrstava na sjajno treće ekipno mjesto u Europi, a ponovo treba naglasiti kako je u toj vrsti bila i Bjelovarčanka Ena Daskijevi koja je i svojom pobjedom pomogla da se Hrvatska nađe u samom taekwondu vrhu Europe.

Za bjelovarsku taekwondo reprezentativku sezona još nije gotova. Eni slijedi nastup u kimonu Omega na klupskom prvenstvu Europe koje se također održava u Španjolskoj gdje će nastupiti sa još dvije klupske kolegice i to s juniorkom Elom Jelić i mlađom kadetkinjom Emom Bugarinović.