Što su prednosti, a što mane električne kosilice u odnosu na onu benzinsku, u kojim situacijama će vam dobro doći malčer, a kada će vam predstavljati suvišni trošak, tek su neka od pitanja koja muče svakog amatera zaljubljenog u vrt. Odgovore možete pronaći u novootvorenom prodajnom centru i servisu Bjelovarski vrt u samom središtu grada, u Ulici Mirka Bogovića 4a. Otvorio ga je Miroslav Zlomislić, jedan od najpoznatijih bjelovarskih stručnjaka za strojeve i motore, nakon 13-godišnjeg iskustva u prodaji i servisu.

Poznati brendovi

– Osim povoljnih cijena i besplatnih savjeta i preporuka, nudimo i servis na licu mjesta. Upravo to što nudimo kompletnu uslugu, od odabira potrebne mehanizacije, preko nabavke, sve do garancije i servisa, razlikujemo se od onih koji vam se ustvari nemaju vremena posvetiti. Usto, velika je razlika između toga ostvarujete li garanciju na licu mjesta ili u nekom drugom gradu. Nije jednostavno, primjerice, osigurati transport kosilice iz Bjelovara u Vinkovce. Neusporedivo je lakše dovesti je kod nas – poručuje Zlomislić. Napominje kako je ovlašteni zastupnik i serviser za nekoliko brendova iz programa vrtne mehanizacije poput Castle Gardena, Kawasakija, Ramde Pro, Biggs Strattona i Oregona. Uz vrtnu mehanizaciju, Bjelovarski vrt na stotinjak četvornih metara prodajnog prostora nudi i ručne alate, zaštitnu opremu, ali i rezervne dijelove poput lanaca za motorne pile i slično.

Sve na jednom mjestu

Bjelovarčani tako od sada imaju priliku u samom centru grada, radnim danom od 7 do 19 sati (subotom do 13 sati), na jednom mjestu raspitati se, naručiti i ostvariti pravo na garanciju i servis za svoje kosilice, trimere, samohodne kosilice, motorne pile i sav ostali alat uz pomoć kojega će svoje dvorište pretvoriti u komad zelenog raja.

Servis za motore i skutere

Osim vrtne mehanizacije i ručnih alata, Miroslav Zlomislić, odnosno tvrtka Bjelovarski vrt bavi se servisiranjem motora i skutera i prema našim saznanjima, jedina je takve vrste u Bjelovaru

Bjelovarski vrt
Ulica Mirka Bogovića 4A
Radno vrijeme
radnim danom 7 – 19
subotom 7 – 13