Ginekolozi Romana Švaljek Toth (Poliklinika Experta Bjelovar) i Alen Šelović (privatna ordinacija Bjelovar) te plastični kirurg Bojan Ignatovski (Poliklinika Arcadia Daruvar) našli su se na cijenjenom popisu najboljih hrvatskih liječnika prema portalu najdoktor.com. Kako navode na portalu, najbolji liječnici birani su prema ukupnom broju komentara, odnosu pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteti samih komentara.

Gotovo bezbolan ginekološki pregled

– Vodila mi je obje trudnoće a uskoro će i treću, to već sve govori što mislim o njoj! Čak je dostupna i na privatni mobitel u slučaju hitnosti. Preglede koji ženama uglavnom nisu ugodni obavlja uz razgovor i tumačenje svega što radi. Cijeli pregled gotovo bezbolan! – jedan je od anonimnih komentara rada Romane Švaljek Toth. Riječi hvale za Alena Šelovića nije štedjela Jasna Grbić, koja pojašnjava da svaki odlazak ginekologu ženama zna biti stresn, ali ne i kada je riječ o njegovim pacijenticama.
– U novouređenoj ordinaciji i čekaonici dočekati će vas ljubazna sestra Đurđa koju možete telefonom dobiti u dostupno vrijeme i naručiti se na pregled a ne čeka se duže od 2 do 3 dana, do ulaska u ordinaciju gdje vas dočeka ljubazan i nasmješen doktor koji će svoje vrijeme isključiti vama i samo vama porazgovarati o problemu dati potrebne uputnice ljekove i ljubazno vas ispratiti s pokojom šalom.
Zato mogu i za doktora i za sestru i za ordinaciju samo dati najbolju ocjenu – napisala je Grbić.

Od ružnog do prćastog nosa

– Ovim putem bih htjela podijeliti osobno iskustvo sa doktorom Ignatovskim. Naime, prije par godina operirala sam nos kod jednog zagrebačkog kirurga i bila sam krajnje nezadovoljna rezultatom i planirala ponovno otići na operaciju, ali kod drugog kirurga. Ovoga puta sam otišla kod doktora Ignatovskog kojeg sam našla na portalu Ponuda dana. Mogu reći da je doktor jedna izuzetno draga i topla osoba, saslušao je moje želje i mogu reći da mi je napravio nos izvan svih očekivanja. Od prevelikog, nepravilnog nosa dobila sam mali prćasti nos! Svi koji imate želju otići na korekciju nosa, moja osobna preporuka je doktor Ignatovski jel čuda radi – tvrdi prezadovoljna pacijentica za Bojana Ignatovskog.