Sjećate se Terezijinih Mrazica i Terezijinih Srcendašica? U naš Bjelovar stižu i Terezijine Sunčice, ljetna verzija već dobro znanog brenda Radio Terezije. Sunčice u Bjelovar donose prvi dašak ljeta. Tijekom radnih sunčanih dana Terezijine Sunčice na ulice grada donijet će ljetni glamur.
Mislite da ih nećete primjetiti? Nemoguće, jer, osim što će na sebi nositi prekrasan sunčani osmijeh, Terezijine Sunčice moći ćete prepoznati po prepoznatljivom ljetnim bojama. Sunčice Antonia i Kasandra bit će u elegantnim i unikatnim kreacijama naše mlade bjelovarske dizajnerice Selene Gazda.
Što vam je činiti kad naiđete Terezijine Sunčice?! Samo nabacite osmijeh, ponesite dobru volju i zaigrajte zabavnu igru „Sunčani memory“! Lako ćete uz Sunčice pronaći dva ista sunca! Ukoliko vam to uspije, Sunčice će vas nagraditi prigodnim ljetnim poklonom naših sponzora. A, ako vam one ne izmame osmijeh na lice vjerujemo da poklon hoće. Slušajte radio Tereziju kao i uvijek na 99,2 ili 93,9 MHz da čujete kad se možete slijedećih dana susresti sa Terezijinim Sunčicama u središtu grada.