BJELOVAR – U vrhunskom salonu ljepote – Beauty Studio ‘S’ – Silvane Slugić, 27. i 28. veljače održat će se ‘puder obrve – permanent makeup’ edukacija sa start setom.

Ono uključuje profesionalni  aparat za trajnu šminku, skriptu sa work book programom, dva permablend pigmenta 15ml, nastavci igle  za rad 20 komada, olovka za iscrtavanje obrva, ruller za  simetriju obrva, umjetna koža, stalak za pigmente, kapice za pigmente te zaštitna traka za aparat.

Program uključuje 3 različite tehnike mikropigmentiranja obrva kao što su soft shading,  clasic powder i  pixel eyebrows.

Zatim tu su i konzultacije sa klijentima, struktura i sastav kože, upoznavanje kože i kožnih bolesti, higijena (dezinfekcija, sterilizacija) marketing i klijenti, predstavljanje proizvoda za shading tehniku, kada metodu smijete izvoditi, a kada ne smijete, kako pravilno rastezati kožu, kontraindikacije, miješanje  pigmenata, simetrija obrva, anestetici, vrste i primjena, iscrtavanje obrva kaliperom te ostalim različitim pomagalima koje će biti predstavljene na dan edukacije , upoznavanje različitih oblika obrva i kako se odlučiti za pravi, praktični dio gdje se upoznajemo s dubinom unosa pigmenta i različitim oblicima obrva, njega nakon zahvata, odgovori na često postavljana pitanja, cijene tretmana, korekcije nakon koliko i po kojim preporučenim cijenama te još mnogo toga.

U drugom danu slijedi samostalni rad u work book-u, umjetnoj koži kao vježba dok se klijenti ne pripreme za rad na modelu. Zatim vaše prvo samostalno izvođenje postupka na modelu kojeg  dovodite sa sobom u dogovoreno vrijeme, a postupak izvodite uz potpuni nadzor LICENCIRANE edukatorice Valentine Benčić. Tu je, naravno, i potpuni nadzor izvođenja, korekcije i savjetovanje učitelja tijekom cijelog postupka, upoznavanje karakterističnih točki kod iscrtavanja, određivanje boje, oblika i dubine unosa pigmenta, rješavanje problematika koje bi se mogle pojaviti kod daljnjeg rada i individualni pristup edukatorice.

Cijena ovog masterclassa je 900 eura, a nakon uspješno završene edukacije svaka polaznica edukacije prima diplomu International Microbladig & PMU  Academy by Valentina Benčić Ⓡ.

Broj mjesta je ograničen,  potrebno je potvrditi dolazak do 20. veljače , KONTAKT OSOBA SILVANA 098/944-28-82

Također, valja istaknuti da će Beauty studio ‘S’ od 1. ožujka primati narudžbe za tretman PUDER – OBRVE.