U nedjelju oko 17.40 sati 24-ogodišnji vozač osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka sletio je s ceste u Starim Skucanima pored Bjelovara i smrtno stradao na mjestu događaja, priopćila je bjelovarsko-bilogorska policija nekoliko sati nakon prometne nesreće.

Vozač je, navodi policija, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, u lijevom zavoju u Starim Skucanima pored kućnog broja 7 izgubio nadzor nad vozilom, koje se zaneslo po kolniku i sletjelo u lijevi putni jarak, gdje je došlo do prevrtanja vozila na desnu bočnu stranu i prignječenja vozača, te potom udara vozila u putnu ogradu gdje se vozilo zaustavilo. Vozač, koji je vozio svoj osobni automobil marke mazda, nije bio vezan, a na dijelu ceste gdje je došlo do tragične prometne nesreće bila je vidno postavljena prometna signalizacija kojom je zatvorena ceste za promet vozilima zbog radova, osim vozila stanara i gradilišta.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru, koja je za sutra, 29. travnja naložila obdukciju.