I više nego bizarna prometna nesreća u kojoj je teške tjelesne ozljede zadobio 82-godišnjak zbila se u srijedu oko 15 sati u mjestu Munije kraj Grubišnog Polja.

Nesreću je skrivio 36-godišnji vozač, koji je kroz selo upravljao svojim neregistriranim i neosiguranim mopedom marke “Tori Master”, a u prikolici mopeda prevozio je i 82-godišnjaka. I to na krajnje nesiguran i strahovito opasan način jer je uz pomoć vijka za moped priključio prikolicu ručne izrade, na kojem je sjedište napravio od najobičnije daske. Da situacija bude gora, dasku 36-godišnjak uopće nije ni pričvrstio za stranice prikolice, a nesreća se dogodila kad je puknuo spojni vijak s kojim prikolica očito nije bila kako treba pričvršćena za moped. Prikolica se tako odvojila od mopeda i pala na zemlju, a iz nje je ispao i nesretni 82-godišnjak, koji je udario glavom u kolnik i zadobio je teške tjelesne ozljede.

-Zbog zadobivenih ozljeda 82-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Virovitica gdje su mu konstatirane teže ozljede glave te je potom prevezen u Klinički bolnički centar u Osijeku. Prilikom prometne nesreće vozač kao ni putnik nisu koristili sigurnosnu kacigu – istaknuli su iz policije.

Foto – Ilustracija