Danas je Studentski zbor Veleučilišta u Bjelovaru domaćin 2. sportskih igara studenata sjeverozapadne Hrvatske. Otvorenje se održalo na igralištu NK Bjelovar, a na igrama sudjeluje 300 studenata sa sedam fakulteta i to Fakultet organizacije i informatike Varaždin, Sveučilište Sjever Varaždin, Geotehničkog fakulteta Varaždin, Međimurskog Veleučilišta, Učiteljskog fakulteta Čakovec, Visokog gospodarskog učilišta Križevci te Veleučilišta u Bjelovaru.

-Studenti se natječu u košarci, malom nogometu, odbojci, badmintonu i stolnom tenisu. Inače, u zabavnom dijelu programa organizirana su natjecanja u šahu, belotu, graničaru i povlačenju užeta – izjavila je Matea Ivanković, predsjednica Studentskog zbora Veleučilišta u Bjelovaru. Također dodaje da su dekani, prodekani i sportski voditelji visokih učilišta došli bodriti svoje ekipe i sudjelovati na okruglom stolu pod nazivom ”Poticanje sporta i tjelovježbe studenata”.

-U organizaciji sudjeluje 40 studenata i 16 nastavnika Veleučilišta u Bjelovaru koji su se potrudili da gosti budu informirani i ugodno se osjećaju – poručila je Ivanković. (V. Cindrić)