SPLIT – Mladi nogometaši Bjelovara igrali su zapaženu ulogu na završnici Sportskih igara mladih u nogometu. Na turnirima održanim prošli tjedan u Splitu generacija nogometaša rođena 2002. godine je osvojila drugo mjesto, a momčad sastavljena od igrača rođenih 2005. godine je bila treća.

U dijelu turnira za 2002. godište nastupila je čak 31 momčad. Pod vodstvom Zorana Prskala nogometaši OPG Franjić, momčad sastavljena od igrača Rovišće, Bilogorca, Ivanske i ždralovačke Mladosti, je redom pobijedila Mursko Središće, Vinkovce i Osijek, a u finalu je poražena s 1:4 od Slavonskog Broda. Najznačajniju pobjedu OPG Franjić je upisao u polufinalu kada je na krilima vratara Crnova nakon izvođenja sedmeraca nadigrao Osječane. Uz raspoloženog Crnova srebro su u Bjelovar još donijeli Čović, Prskalo, Tanjić, Pavličević, Stančin, Vranić i Đuričić.

Vratar je bio prvo ime Bjelovara i u kategoriji 2002. godišta. Mladi i talentirani Vukelić je najzaslužniji za broncu ekipe Bjelovara koja je u Splitu nastupila pod imenom Družba Pere Kvržice. U osmini finala Bjelovar je pod vodstvom Venia Tomića nadigrao Dubrovnik, a u četvrtfinalu je bio bolji od Otočca. U polufinalu su Bjelovarčani nesretno poraženi od kasnijeg pobjednika Šibenika, no raspoloženje su popravili pobjedom protiv Dubrave u utakmici za broncu. Susret za treće mjesto je završio bez pobjednika rezultatom 1:1 nakon čega se pristupilo izvođenju sedmeraca kod kojih se istaknuo vratar Vukelić. Uz junaka Vukelića za Bjelovar su još nastupili Šavorić, Perčec, Peleš, Gašparov, Pavlović, Pačko, Raljić i Tomić.